Workshop

Workshop i "Konsten att fotografera fåglar och andra djur"


Den 5: april har Naturfoto Västmanland glädjen att arrangera en workshop med Brutus Östling som i sommar är aktuell med en ny handbok: ”Version 2.0. Konsten att fotografera djur och natur”. Detta är en rejält omarbetad version av den uppskattade handbok som kom ut för sju år sedan.


Under workshopen berättar han hur man bäst utnyttjar naturligt ljus vid fotograferingen och hur man på ett kreativt sätt kan använda sig av konstgjort ljus som t.ex. radiostyrda blixtar eller strålkastare.

Ett annat ämne han tar upp är hur man kan tänka när det gäller att fotografera för böcker samt hans tankar kring design och text.


Givetvis kommer Brutus också bjuda på berättelser och bilder. Bl.a. från sina hemmagömslen i skogen bakom huset i Skåne men också från norra Skandinavien, Arktis och det hans senaste bok handlade om: De vildmarker i Afrika som vi trodde var skyddade.


Övrig info

Workshopen kommer att vara teoretisk eftersom vi vill att så många som möjligt ska kunna delta. Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller.


Deltagaravgiften är 500:-/person och i den kostnaden ingår för- och eftermiddagsfika.


Plats:

Knytpunkten på Ridskolan i Strömsholm


Tider:

09.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 15.00
15.15  - 16.15


Lunch får var och en lösa på egen hand. Det finns flera alternativ i närområdet.


Sista anmälningsdag är söndagen den 29:e mars och anmälan görs genom att maila till anmalan@naturfotovastmanland.se

Ange för-/efternamn samt telefonnummer i mailet och anmäler ni fler personer samtidigt anger ni samtligas namn.

Ni får en bekräftelse via mail att vi fått er anmälan. 


Senast den 1:a april ska anmälningsavgiften vara insatt på plusgiro 2 52 41-1. Glöm inte att ange för- och efternamn på betalningen. 


Brutus är i år också jury för Naturfoto Västmanlands årstävling och i anslutning till workshopen (kl. 15:15-16:15) kommer han att presentera resultatet och därmed utse Årets bild och Årets fotograf. Vi hoppas självklart att så många som möjligt tar sig tid att stanna kvar. Naturfoto på hög nivå utlovas.


Har ni frågor om workshopen kan ni maila info@naturfotovastmanland.seWorkshop med kort avbrott för fika

Lunch
Workshop som avslutas med fika
Brutus redovisar Naturfoto Västmanlands årstävling


Pga den pågående pandemin har Naturfoto Västmanland beslutat att skjuta upp Workshopen med Brutus Östling till våren 2021. Vi återkommer så snart som möjligt med nytt datum.

Foto: Brutus Östling